Jesenja priča u Maslini

23.03.2020.

Pizzeria Maslina Vam ovih dana na stol servira šarenu i plodonosnu jesen!

Za svoje su goste osjetljivog nepca osmislili smo “Jesenju priču” čiji su glavni likovi kraljevi gljiva – vrganji, i bundeva koja potiče gastronomsku maštu. Pretočili su ih u pizze i fritaje kakve nećete probati na drugim mjestima, i začinili ih neobičnim sastojcima.

Ako naručite Pizzu Vegebundo, na izvrsnom tijestu kušat ćete bazu od bundeve začinjenu mediteranskim začinima i oplemenjenu pečenom bundevom, crnim maslinama, špinatom, ljubičastim lukom, rukolom i feta sirom.

Bundeva je glavni tajni recept i Pizze Bun De Vu na kojoj se bundeva miješa s mediteranskim začinima i mljevenom kobasicom, crnim maslinama, zapečenim bundevama, ljubičastim lukom, zapečenom paprikom i kobasicama.

Vrganje u “Maslini” na pizzi slažu s mini rajčicama, špinatom, ljubičastim lukom, vrhnjem za kuhanje, češnjakom, peršinom i ostalim finim začinima. Pizza s vrganjima i slaninom navedenim glavnim sastojcima okus podiže s češnjakom, vrhnjem za kuhanje, peršinom, i ostalim začinima.

Bila bi prava šteta vrganje ne pomiješati i u fritaji, pa ako naručite Fritaju s vrganjima uživat ćete u obroku kojem svježinu daju i mini rajčice, češnjak, bosiljak i začini. Onima koji ne mogu bez mesnog dodatka, “Maslina” sprema i Fritaju s vrganjima i slaninom koja je također osvježena mini rajčicama.